ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/10/19

Η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ Με αφορμή την πειθαρχική δίωξη της Προεδρεύουσας του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ερυθρός ΣταυρόςΣάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Δευτέρα 14/10/2019 και ώρα 10πμ Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών των Νοσοκομείων της Αττικής στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός

Με αφορμή την πειθαρχική δίωξη της Προεδρεύουσας του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»

Με αφορμή την πειθαρχική δίωξη της Προεδρεύουσας του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την από 4/10/19 καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, καταδικάζει την ενέργεια του Διοικητή του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» να καλέσει σε απολογία την προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, για αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας.

Το «έγκλημά» της ήταν συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ και στη συνέχεια να κληθεί από την κρατική ασφάλεια (Τμήμα Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος) με αστήρικτες και αβάσιμες κατηγορίες. Δεν φτάνει, δηλαδή, που αδίκως διώκεται ποινικά, τώρα, ο Διοικητής της ασκεί και πειθαρχική δίωξη!!!

Ύστερα από τα παραπάνω, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
  • Ζητά να σταματήσει ΤΩΡΑ η πειθαρχική δίωξη κατά της συναδέλφου
  • Καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δώσει τέλος σε αυτή την πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη.


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr


Δευτέρα 14/10/2019 και ώρα 10πμ Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών των Νοσοκομείων της Αττικής στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός Κλήθηκε σε απολογία η Προεδρεύουσα του Σωματείου από τον Διοικητή για ανάρμοστη συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας.


Δευτέρα 14/10/2019 και ώρα 10πμ Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών των Νοσοκομείων της Αττικής στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός
Κλήθηκε σε απολογία η Προεδρεύουσα του Σωματείου από τον Διοικητή για ανάρμοστη συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας. Θα κάνουμε παρέμβαση να αρθεί η συνδικαλιστική δίωξη.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός για να γίνει θέμα συζήτησης για τα φιλοσυριζαϊκά του αισθήματα, ενεργοποίησε την «Διαβίβαση εγγράφου Εισαγγελίας» από το Υπουργείο Υγείας πριν τις Εθνικές εκλογές και κάλεσε σε απολογία την προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου για αναξιοπρεπή συμπεριφορά υπαλλήλου εκτός υπηρεσίας.
Το «έγκλημά» της ήταν να συμμετάσχει στις Κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ και από την «αριστερή Κυβέρνηση» Σύριζα ενεργοποιήθηκε η κρατική ασφάλεια, το τμήμα προστασίας της Δημοκρατικού Πολιτεύματος πρώτη φορά μετά τη χούντα. Μας χτύπησαν, μας έριξαν χημικά και ζητάνε και τα ρέστα. Δεν φθάνει που αδίκως διώκεται ποινικά, βρήκε την ευκαιρία ο Γεωργόπουλος να της ασκήσει πειθαρχική δίωξη. Επιδιώκει την εξόντωσή της.
Την Δευτέρα 14/10/2019 και ώρα 10.00πμ καλούμε τα Συνδικαλιστικά Στελέχη των Νοσοκομείων της Αττικής σε συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για να ζητήσουμε την άρση της Συνδικαλιστικής και πολιτικής δίωξης της συναδέλφου που το έγκλημά της είναι ότι δεν προσκύνησε τον κο Γεωργόπουλο.
Καλούμε και την ΑΔΕΔΥ να συμπαρασταθεί στη συνάδελφο.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να δώσει τέλος σε αυτή την παρωδία!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews