ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/10/19

Αργοστόλι: Ενημέρωση… ζωτικής σημασίας από το ΕΚΑΒ, Βίντεο


Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Αργοστόλι: Ενημέρωση… ζωτικής σημασίας από το ΕΚΑΒ! (εικόνες + video)
inkefalonia.gr

Η επανεκκίνηση της καρδίας 

Εκδήλωση ενημέρωση… ζωτικής σημασίας σήμερα στο Αργοστόλι! Με αφορμή την "Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς " το ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ (Τομέας Κεφαλονιάς) πραγματοποίησε στο Λιθόστρωτο , μπροστά απο τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος εκδήλωση ενημέρωσης και εκπαίδευσης των πολιτών στην επανεκκίνηση της καρδιάς ενός θύματος καρδιακής ανακοπής! Μια σημαντική ενημέρωση που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε, γιατί έτσι μόνο μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας. 
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Βίκυ Κοκολίνη και Τάσος Νεζερίτης, κατάφεραν και εξήγησαν με σαφήνεια, αλλά και στην πράξη την καρδιακή αναζωογόνηση και την λειτουργία του καρδιακού απινιδωτή, παραδίδοντας μαθήματα... ζωής σε όσους βρέθηκαν στο Λιθόστρωτο. 
Στο σημείο, βρέθηκαν ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Νίκος Βιβλάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Διευθυντής της ΕΠΑΣ Νοσηλευτών Νίκος Μοντεσάτος. 
Την ενημέρωση παρακολούθησε η Ε’ και ΣΤ’ Τάξη από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου με τα παιδιά να συμμετέχουν και αυτά στην ενημέρωση. Πολλά μπράβο στο ΕΚΑΒ γι’ αυτή την πολύ χρήσιμη ενημέρωση ζωής!

Γιώργος Χαλαβαζής

INKEFALONIA.GR : Ενημέρωση ΕΚΑΒ για την επανεκκίνηση της καρδιάς
InKefalonia.gr


Πηγή: inkefalonia.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews