ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/10/19

Τι συζήτησε ο Φάνης Σπανός με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου


Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Συνάντηση Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κου Φ. Σπανού με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Ν. Παπαευσταθίου και τον υπεύθυνο Εύβοιας Ν. Κόκκο

Τι συζήτησε ο Φάνης Σπανός με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ
eviavima.com.gr


Σύσκεψη τής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το Ε.Κ.Α.Β.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σύσκεψη στο Μέγαρο της Περιφέρειας μεταξύ του Πρόεδρου του Ε.Κ.Α.Β κου Ν. ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κου Φ. ΣΠΑΝΟΥ. Διαπιστώθηκε ότι ή συνεργασία βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο, αποφασίστηκε η επιτάχυνση των διαδικασιών τόσο για την προμήθεια μέσω ΕΣΠΑ των νέων Ασθενοφόρων, όσο και η αγορά 2 μηχανών ταχείας ανταπόκρισης για την πόλη της Χαλκίδας πού έχουν εγκριθεί από το προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο αλλά η δαπάνη για την επισκευή και συντήρηση των ήδη ασθενοφόρων μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.
Επίσης τέθηκαν στο τραπέζι η συμβολή της Περιφέρειας στη στέγαση των δομών του Ε.Κ.Α.Β όπου χρειάζεται και η συμβολή στην εκπαίδευση από μέρους του Ε.Κ.Α.Β στο προσωπικό της Περιφέρειας, καθότι το Ε.Κ.Α.Β είναι μόνος δημόσιος φορέας υλοποίησης τέτοιων προγραμμάτων.

Δημοσιεύτηκε 3/10/2019

Πηγή: eviavima.com.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews