ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/10/19

Καλάβρυτα: Διευκρινίσεις από το Νοσοκομείο για την κάλυψη της περιοχής από ασθενοφόροΔευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Καλάβρυτα: Διευκρινίσεις από το Νοσοκομείο για την κάλυψη της περιοχής από ασθενοφόρο
pelop.gr

Με αφορμή δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών αναφορικά με την κάλυψη της περιοχής από ασθενοφόρο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής: η αποκλειστική ευθύνη των διακομιδών ανήκει στο ΕΚΑΒ. Ο Τομέας ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, διαθέτοντας εφτά (7) διασώστες, καλύπτει εβδομαδιαίως έως και 15 από τις 21 βάρδιες. Η κάλυψη για τις λοιπές βάρδιες από το ΕΚΑΒ, γίνεται από τα ασθενοφόρα του ΚΥ Κλειτορίας.

Κατανοώντας το πρόβλημα που δημιουργούσε στην πόλη των Καλαβρύτων και της ευρύτερης περιοχής η αντιμετώπιση των περιστατικών από ασθενοφόρο της Κλειτορίας, το Νοσοκομείο Καλαβρύτων από τον Αύγουστο του 2017 καλύπτει τις βάρδιες αυτές (με ελάχιστες εξαιρέσεις σε περίπτωση αδειών του προσωπικού), καθώς εξασφάλισε μέσω δωρεάς ασθενοφόρο και προχώρησε στην πρόσληψη δύο (2) οδηγών με πρόγραμμα ΟΑΕΔ.

Μέλημα του Νοσοκομείου αποτελεί η διατήρηση της 24ης κάλυψης της περιοχής μας από ασθενοφόρο και εργαζόμαστε καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση, ζητώντας την πλήρη στελέχωση του Τομέα ΕΚΑΒ Καλαβρύτων και την ανανέωση των συμβάσεων των οδηγών του Νοσοκομείου. Δοθείσης της ευκαιρίας, να υπενθυμίσουμε πως η διαχείριση όλων των περιστατικών πραγματοποιείται από το ΕΚΑΒ, καλώντας τον τριψήφιο αριθμό 166.

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΙΩΑΝΝΑ ΣΦΥΡΗ

Πηγή: pelop.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews