ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/19

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Σειρά συναντήσεων σήμερα για το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας.
Το πρωί συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής  του Υπουργείου Οικονομικών κο Τριαντόπουλο Χρήστο και το μεσημέρι με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Νικόλαο Παπαευσταθίου.

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας με τον Γ. Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής  του Υπουργείου Οικονομικών κο Τριαντόπουλο Χρήστο

Φωτογραφείς Facebook ΕΚΑΒ ΒΟΛΟΥ

Προσλήψεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ Βόλου ζητήθηκε σε συνάντηση τον νέο Πρόεδρο του ΕΚΑΒ
akroama.gr

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου είχε σήμερα στην Αθήνα, ο Πρόεδρος  και το Διοικητικό Συμβούλιο των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Βόλου.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Βόλου Παν. Δαρειώτη, τέθηκε το ζήτημα πρόσληψης προσωπικού, καθώς προσλήψεις στο ΕΚΑΒ Βόλου έγιναν τελευταία φορά το 2004.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν κάλυψη θέσεων κι ο νέος Πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει θετικά το θέμα, μαζί με τον Υπουργό Υγείας, προκειμένου στις προσλήψεις που θα γίνουν να ενισχυθεί το ΕΚΑΒ Βόλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν η πρώτη η συνάντηση του Συλλόγου με τον νέο Πρόεδρο και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να βρίσκονταν σε συνεργασία για την προώθηση ζητημάτων που αφορούν στο ΕΚΑΒ.

Πηγή: akroama.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews