ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/10/19

Υπάλληλοι του Δήμου Σερρών εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒΤρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Υπάλληλοι του Δήμου Σερρών εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες
epiloges.tv

Ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, η εκπαίδευση 21 υπαλλήλων του Δήμου Σερρών πάνω στις πρώτες βοήθειες.


Το σεμινάριο, παραδόθηκε απ’ το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με τους διασώστες του πληρώματος ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Σερρών.


Η σημερινή δράση, διοργανώθηκε απ’ την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού, Σωτηρία Πάνου, και αφορά τόσο την εφαρμογή της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης όσο και την εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του απινιδωτή.


Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Σερρών που παρέδωσαν τα μαθήματα, ήταν οι: Γούσιος Γιώργος, Παπαευστρατίου Θεοφάνης και Βασιλειάδης Χαράλαμπος.

Η επόμενη δράση, αφορά την επτάωρη πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (European Respiratory Society, ERS), προκειμένου οι υπάλληλοι του Δήμου να είναι πιστοποιημένοι χρήστες των απινιδωτών μέσα στο 2020.


Πηγή: epiloges.tv


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews