ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/10/19

Δυο ακόμα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πάλι στους δρόμους της Αργολίδας
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Δυο ακόμα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πάλι στους δρόμους της Αργολίδας
argolikeseidhseis.gr

Όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ στην Αργολίδας Γιώργος Κουλεντιανός σήμερα προστέθηκαν στην επιχειρησιακή δυνατότητα του ΕΚΑΒ Αργολίδας δυο ακόμα ασθενοφόρα.

Τα δυο αυτά ασθενοφόρα είχαν βγει για λίγο εκτός επιχειρησιακού σχεδιασμού για τακτικό έλεγχο συντήρησης και από σήμερα προστίθενται στο δυναμικό των οχημάτων του ΕΚΑΒ.

Επίσης μας έκανε γνωστό πως σε καθημερινή βάση τα ασθενοφόρα που επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Αργοναυπλίας είναι τρία και όχι δύο όπως εκ παραδρομής αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση.

Έτσι από σήμερα το ΕΚΑΒ Αργολίδας έχει στην διάθεση του σε καλή επιχειρησιακή κατάσταση 5 ασθενοφόρα και ένα ακόμα το οποίο έχει παραχωρηθεί για τις ανάγκες του Κ.Υ. Λυγουριού.


Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωωωχ.....ο υπεύθυνος;;;;;Τι quest εμφάνιση ήταν πάλι αυτή....... Άντε να δούμε τώρα την εκπομπή Κάτι ψήνεται.... χαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews