ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/10/19

Λήμνος: Επιχείρηση διάσωσης άνδρα από το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική ΥπηρεσίαΔευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Λήμνος: Επιχείρηση διάσωσης άνδρα
limnosfm100.gr

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης

Άμεση και σωτήρια για τη ζωή άνδρα, αποδείχθηκε η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού, όταν ενημερώθηκαν από τους οικείους του, πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο άνδρας, μαζί με την παρέα του είχε βγει για κυνήγι και βρίσκονταν στην περιοχή της «Παλιάς ΔΕΗ», όταν μετά από τσίμπημα εντόμου, παρουσίασε σημάδια αλλεργικού σοκ.

Στελέχη του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο και παρείχαν τις πρώτες βοήθειας στον άνδρα αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής ήταν απαραίτητη και η συνδρομή της πυροσβεστικής για τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο.

Παρότι οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα έντονες, οι άνδρες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να μεταφέρουν τον άνδρα με ασφάλεια και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Λήμνου για περαιτέρω εξετάσεις.

Πηγή: limnosfm100.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews