ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/19

Θωμάς Σαραφίδης: Η «διοίκηση» του Μαμάτσειου απάντησε στην καταγγελία της μητέρας, για λογαριασμό του διευθυντή ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας…Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Θωμάς Σαραφίδης: Η «διοίκηση» του Μαμάτσειου απάντησε στην καταγγελία της μητέρας, για λογαριασμό του διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας…
prlogos.gr

Το ότι η «διοίκηση» του Μαμάτσειου νοσοκομείου απάντησε στο θέμα- καταγγελία της μητέρας , για λογαριασμό του διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας , και ο διευθυντής μας σιωπά είναι ένα θέμα.


Το ότι εδώ και χρόνια φωνάζουμε για προσλήψεις πληρωμάτων ασθενοφόρων στα νοσοκομεία, ούτε λόγος ! Το μόνο που φταίει είναι η έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ.

Το ότι εδώ και δύο μήνες το ασθενοφόρο του Μαμάτσειου νοσοκομείου δεν πραγματοποίησε ΟΎΤΕ μια διακομιδή για αξονική τομογραφία στην Πτολεμαΐδα ούτε λόγος!

Το ότι έχετε καταντήσει το ΕΚΑΒ … ΚΤΕΛ Κοζάνης (γιατί οι μισοί ασθενείς επιβιβάζονται περπατώντας) και αποποιείστε των ευθυνών σας ούτε λόγος!

Ναι το ΕΚΑΒ έχει ελλείψεις! Αλλά έχει ελλείψεις για το ΕΠΕΊΓΟΝ και όχι για να «εξυπηρετεί» νοσοκομεία και κλινικές!

Το ότι κάποιοι που διοικούν και θεωρούν επιτυχία την εξοικονόμηση πόρων από καύσιμα και μισθούς αφήνοντας να εννοηθεί ότι την αποκλειστική ευθύνη για τις διακομιδές και την ταλαιπωρία του κόσμου την έχει το ΕΚΑΒ , είναι λογιστικά τουλάχιστον «αφελείς».

Το ότι καθημερινά το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ καθημερινά δέχεται πιέσεις και παράλογες απαιτήσεις και απρέπειες από όλα τα νοσοκομεία της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για δευτερογενείς διακομιδες που είναι ευθύνη των νοσοκομείων;

Ούτε λόγος και για αυτό!

Καλό βράδυ σε όσους κοιμούνται, ακόμα, όρθιοι!

Έρχονται και άλλα… Πολύ σύντομα!

Πηγή: prlogos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Θωμά δεν ισχύει τίποτα απ' αυτά που λες τουλάχιστον στο κομμάτι που με αφορά....Η Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν απαντά για λογαριασμό κανενός, λέει την αλήθεια στην συγκεκριμένη καταγγελία και εγώ το ίδιο θα απαντήσω αν μου εζητειτο... Παρουσία σου επικοινώνησα με τον Πρόεδρο και του επισήμανα το πρόβλημα που έχει προκύψει κυρίως το τελευταίο διάστημα με την έλλειψη Αξονικού στο Μαματσειο Νοσοκομείο και την απάντηση που πήρα την ξέρεις... Επομένως δεν σιωπω προσπαθώ....Τα υπόλοιπα από κοντά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, η Διεύθυνσή σας δεν παίρνει θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews