ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/10/19

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ σε ιατρούς και νοσηλευτές του Παιδοψυχιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου ΤρίποληςΤετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Eκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σήμερα από το ΕΚΑΒ Τρίπολης σε εργαζόμενους ιατρούς και νοσηλευτές του Παιδοψυχιατρικού τμήματος του νοσοκομείου Τρίπολης.

Η ανάρτηση της υπεύθυνης ιατρού του γραφείου εκπαίδευσης του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Τρίπολης κας Βασιλικής Δημητροπούλου.


Facebook Vasiliki Dimitropoulou
Μόλις ολοκληρώθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ Τρίπολης σε εργαζόμενους ιατρούς και νοσηλευτές του Παιδοψυχιατρικού τμήματος του νοσοκομείου Τρίπολης. Πέρα από την εκπαίδευση τους στην ΚΑΡΠΑ και τη χρήση ΑΕΑ ,συζητήθηκαν θέματα επειγόντων. Εξαιρετική η συνεργασία μας μαζί τους και η συμμετοχή όλων συνεχής. Μεγάλη μας τιμή η πρόσκληση από υγειονομικούς.
Ευχαριστούμε !About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews