ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/10/19

Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου


Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου
pellanews.gr

«Στο επίκεντρο τα προβλήματα των μονάδων Έδεσσας και Αλμωπίας»

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη (17/10/2019) ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μονάδες ΕΚΑΒ των Δήμων Αλμωπίας και Έδεσσας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του κυρίου Παπαεσταυθίου στον Νομό Πέλλας ο Βουλευτής έθεσε το τεράστιο ζήτημα της κτιριακής εγκατάστασης του ΕΚΑΒ Έδεσσας, καθώς το κτίριο που φιλοξενεί τη μονάδα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Παράλληλα, ο Βουλευτής παρουσίασε το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, κυρίως για την περιοχή της Αλμωπίας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται αδυναμία κάλυψης όλων των βαρδιών.

Ο κος Παπαευσταθίου αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες που παρουσιάζονται στις μονάδες του ΕΚΑΒ ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι άμεσα η νέα Διοίκηση του ΕΚΑΒ θα κινηθεί προς την κατεύθυνση επίλυσης τέτοιου είδους προβλημάτων. Συγκεκριμένα, αναφορικά με την έλλειψη προσωπικού τόνισε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν θέσεις ώστε να καλυφθούν τα κενά. Για το ζήτημα της κτιριακής εγκατάστασης σημείωσε ότι σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίεςθα πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος όλων των δεδομένων με στόχονα γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις. 

Πηγή: pellanews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews