ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/19

Χονγκ Κονγκ: Τα πρώτα ασθενοφόρα για ζώα, ΒίντεοΤρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Χονγκ Κονγκ: Τα πρώτα ασθενοφόρα για ζώα
rp.news

Στο Χονγκ Κονγκ υπάρχει εδώ και κάποιους μήνες μια πρωτοπορία που αφορά τα αγαπημένα μας ζωάκια. Έχουν δημιουργήσει το πρώτο ασθενοφόρο για ζώα!

Στο Χονγκ Κονγκ προνόησαν και για τους αγαπημένους μας φίλους με εταιρία να έχει δημιουργήσει εδώ και 9 μήνες τα πρώτα ασθενοφόρα για ζώα.

Με ένα τηλεφώνημα ενημερώνεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και σε πολύ λίγη ώρα το ασθενοφόρο είναι έξω από το σπίτι σου.

An ambulance service for pets for the first time in Hong Kong
27 Μαΐ 2019

Ο Dominic Abraham Won, διευθυντής marketing της εταιρείας, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε 3 ασθενοφόρα, που διαθέτουν οξυγόνο αλλά και όλα τα άλλα που χρειάζονται.

Ο χρόνος που κάνουμε για να φτάσουμε στο περιστατικό είναι περίπου 26 λεπτά. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετική και ήδη έχουμε κληθεί για κάποια περιστατικά. Το μόνο πράγμα που δεν έχουμε ακόμα γιατί προς το παρών δεν επιτρέπεται είναι ο φάρος που αναβοσβήνει και που έχουν τα ασθενοφόρα για τους ανθρώπους».

Ελπίζουμε άλλες χώρες αλλά και η δική μας να ακολουθήσουν τα βήματα και να δημιουργηθεί ανάλογη υπηρεσία.

Πηγή: rp.news

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews