ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/19

Επιτυχής η διεξαγωγή του σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών από Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Ρεθύμνου και το ΕΚΑΒΠαρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Επιτυχής η διεξαγωγή του σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών από Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Ρεθύμνου και το ΕΚΑΒ
rethemnos.gr

Θερμής αποδοχής έτυχε από τους συμπολίτες το σεμινάριο «Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης» που πραγματοποίησε το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Ρεθύμνου στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, στο χώρο του Κέντρου Νέων.


Ενήλικες και παιδιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κέντρου και έλαβαν βασική εκπαίδευση στην παροχή Πρώτων Βοηθειών από εξειδικευμένα στελέχη του ΕΚΑΒ.Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ κ. Κιούλπαλης Ανέστης και οι Εκπαιδευτές Διασώστες κ.κ. Λέκκας Μανώλης και Βουρβαχάκης Ανδρέας, προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και με υπομονή, δοτικότητα και εξαιρετική μεταδοτικότητα, μοιράστηκαν τη γνώση και τις εμπειρίες τους με τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο.

Με σεβασμό στο έργο ζωής που προσφέρουν, με βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπό τους και, αναγνωρίζοντας την ακάματη συνδρομή τους σε κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον Εθελοντισμό στο Ρέθυμνο, τους ευχαριστούμε πολύ. Η παραδειγματική τους δράση είναι άξια μίμησης.

Από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης
Γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Ρεθύμνης

Δημοσιεύτηκε 10/10/2019

Πηγή: rethemnos.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews