ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/11/19

Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει και καλύπτει την Παράσταση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 20/11/2019 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) των 5500 εργαζομένων σε Δημόσιους φορείς με ειδικά προγράμματα του ΟΑΕΔ


Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
EKABNews


Στηρίζουμε και καλύπτουμε την Παράσταση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) των 5500 εργαζομένων σε Δημόσιους φορείς με ειδικά προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ εκ των οποίων οι 1000 εργαζόμενοι στην Δημόσια Υγεία..

Με το εν λόγω το ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 ανέργους πτυχιούχους Ανωτάτων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων ηλικίας 22-29 ετών, δραστηριοποιούνται 1000 εργαζόμενοι στην Υγεία με βάσει το ΦΕΚ 4504/12.10.2018.
Αρχές του 2020 λήγουν οι συμβάσεις. Εάν φύγουν θα δημιουργηθούν δυσαναπλήρωτα κενά στο σύστημα.
Το Εθνικό Κέντρο αιμοδοσίας θα κινδυνεύει να κλείσει ή να αναστείλει πολλές εκ των δραστηριοτήτων του, καθότι 66 άτομα του εν’ λόγω προγράμματος απασχολούνται στο Κέντρο.
Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να παρέμβει στον ΟΑΕΔ και τον Υπουργό Εργασίας να ανανεωθούν οι συμβάσεις των συναδέλφων όπως συνέβη και με τους συναδέλφους που υπηρετούν με άλλα προγράμματα του ΟΑΕΔ στα Νοσοκομεία.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews