ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/11/19

Το Περίπτερο του ΕΚΑΒ Τρίπολης στην Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2019-Επίδειξη ΚΑΡΠΑ, ΒίντεοΠαρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Για πρώτη φορά το ΕΚΑΒ Τρίπολης συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην  έκθεση Πελοπόννησος ΕΧΡΟ που  διοργανώνεται στην Τρίπολη από 13-17 Νοεμβρίου. Ενημερώθηκαν το κοινό, οι επίσημοι προσκεκλημένοι, καθώς και τα ΜΜΕ για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΕΚΑΒ από την ιατρό του ΕΚΑΒ κα Βασιλική Δημητροπούλου και τους εκπαιδευτές  διασώστες. Η έναρξη της έκθεσης συνοδεύτηκε από μεγάλη επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον του κοινού καθώς και των υπολοίπων φορέων για το έργο του ΕΚΑΒ ήταν μεγάλο. Στο περίπτερο παραβρέθηκε και ο διευθυντής του παραρτήματος κος Σταμάτης Μπακοπούλος.


Το περίπτερο του ΕΚΑΒ επισκέφθηκαν όλοι οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου καθώς και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κος Παναγιώτης Νίκας, η κα Φώφη Γεννηματά καθώς και ο Περιφερειάρχης της Π.Υ. και πολλοί ανώτεροι αξιωματικοί των σωμάτων ασφαλείας.


Το ΕΚΑΒ στην Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2019-Επίδειξη ΚΑΡΠΑ
EKABNews

15 Νοε 2019
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Το ΕΚΑΒ σε έκθεση επαγγελματιών ιδιωτικού συμφέροντος και προβολής;;; Λεβεντιές, κορμοστασιά, χαμόγελα μέχρι το Κ@@ο, τώρα με αυτή τη κυβέρνηση όλοι στα μπλε αύριο στα κόκκινα στα πράσινα στα κίτρινα... τελικά χρόνια ο Κος Διευθυντής είχε να εμφανιστεί από το καβούκι του....Λέτε να ευθύνεται η ομάδα κρούσης-σωτηρίας του παραρτήματό σας που εμφανίστηκε δια μαγείας;;; !!!!!! ρε μπαγασάκο άντε να δούμε τώρα τι ετοιμάζεις;;;;; Γιατί για καλό σκοπό δεν έχεις εμφανιστεί..... Ακολουθείς βλέπουμε πίστα το ριτό ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΏΤΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews