ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/11/19

Επιταχύνονται οι προσλήψεις στα Επείγοντα! Πότε διορίζονται οι 208 γιατροί στα ΤΕΠΤρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Επιταχύνονται οι προσλήψεις στα Επείγοντα! Πότε διορίζονται οι 208 γιατροί στα ΤΕΠ
healthreport.gr

Δήμητρα Ευθυμιάδου

Επιταχύνονται οι προσλήψεις στα Επείγοντα των 208 μόνιμων γιατρών, που είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του χρόνου. Στόχος ήταν να καλυφθούν οι ανάγκες στα Επείγοντα ειδικά τώρα που έρχεται το μεγάλο κύμα της γρίπης.

Ειδικότερα με βάση τις διαβεβαιώσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας στους Νοσοκομειακούς Γιατρούς (ΕΙΝΑΠ), προωθούνται οι διορισμοί των μόνιμων επιμελητών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) της 1ης (Αττικής) και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Πειραιώς & Αιγαίου) για τους οποίους είχε γίνει αναπομπή του πρακτικού των κρίσεων.Συγκεκριμένα οι διορισμοί περίπου 208 γιατρών είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας, αλλά επανεξετάσθηκαν όλες οι αιτήσεις, καθώς όπως είχε δηλώσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είχαν διαπιστωθεί παρατυπίες.

Παρά τις αρχικές φήμες και τις δηλώσεις ότι ο διαγωνισμός θα ακυρωθεί, τοποθετήσεις που είχαν προκαλέσει ανησυχία στους υποψήφιους γιατρούς, οι πληροφορίες του HealthReport.gr ανέφεραν από την αρχή ότι ο διαγωνισμός δεν θα ακυρωθεί απλώς θα ελεγχθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ «Πλήρης επιβεβαίωση του HealthReport.gr: Δεν ακυρώνεται ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις 208 γιατρών στα ΤΕΠ!»Πάντως οι μόνιμοι διορισμοί αναμένεται να προωθηθούν τις επόμενες ημέρες, δεδομένου ότι υπάρχει και η ανησυχία στο υπουργείο Υγείας για τη γρίπη. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και ο επανέλεγχος, ενώ οι τελευταίες γραφειοκρατικές διαδικασίες τελειώνουν άμεσα.

Πηγή: healthreport.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Γρίπη; ε πάρτε καμιά 10.000.000 εμβόλια όπως κάτι άλλες εποχές να τακτοποιηθούν όλοι..με το αζημίωτο πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews