ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/11/19

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναλαμβάνουν υπηρεσία 4 διασώστες στο ΕΚΑΒ Καλύμνου όπως διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ το δήμαρχο Δ.ΔιακομιχάληΤρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναλαμβάνουν υπηρεσία 4 διασώστες στο ΕΚΑΒ Καλύμνου όπως διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ το δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη
kalymnos-news.gr


Σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (πρωην ΚΕΕΛΠΝΟ)  Παναγιώτη Αρκουμανέα.
Ο Δήμαρχος μετ’ επιτάσεως ζήτησε από τον νέο πρόεδρο του ΕΟΔΥ  να διευθετηθεί άμεσα το θέμα των τεσσάρων (4) συμβασιούχων διασωστών που κατόπιν διαγωνισμού, ο οποίος έχει ολοκληρωθεί, θα υπογράψουν 18μηνη σύμβαση , προκειμένου να στελεχωθεί το ΕΚΑΒ Καλύμνου με τους απαραίτητους διασώστες ώστε να καλύπτονται χωρίς πρόβλημα και οι τρείς βάρδιες σε 24ωρη βάση.

Ο πρόεδρος του  ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Καλυμνίων ότι εντός του προσεχούς 10ημέρου θα υπογραφούν αυτές οι συμβάσεις.

Έτσι, ένα πρόβλημα που απασχόλησε το νησί μας τους τελευταίους μήνες, με τις καθοριστικές παρεμβάσεις για μια ακόμη φορά του Δημάρχου, βρίσκει τη λύση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ήδη οι επιλεγέντες συμβασιούχοι έχουν ενημερωθεί από τον ΕΟΔΥ να υποβάλουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση και να αναλάβουν υπηρεσία

Πηγή: kalymnos-news.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews