ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/11/19

48 συμμετοχές στην εκπαιδευτική δράση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή από το ΕΚΑΒ Τριφυλίας


Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

48 συμμετοχές στην εκπαιδευτική δράση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή από το ΕΚΑΒ Τριφυλίας
gargalianoionline.gr


Εκπαιδευτική δράση με θέμα την ενημέρωση ομάδων του πληθυσμού για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Τριφυλίας.

Η δράση έχει στόχο να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους πολίτες στην παροχή πρώτων βοηθειών με τις συγκεκριμένες μεθόδους που μπορούν να αποβούν κρίσιμες και σωτήριες για αρκετούς ανθρώπους που θα τις χρειαστούν.

Σε ανακοίνωσή του Συλλόγου σημειώνονται τα έξης:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η διαδικασία υποβολής αίτησης για την εκπαιδευτική δράση που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Τριφυλίας, με θέμα την ενημέρωση ομάδων του πληθυσμού για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και την χρήση αυτομάτου εξωτερικού απινιδωτή (AED) ολοκληρώθηκε.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις γιορτές (Ιανουάριος 2020) λόγω της αυξημένης συμμετοχής.

Ευχαριστούμε τους 48 συμπολίτες μας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Τα μέλη του συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους συμμετέχοντες με την έναρξη της νέας χρονιάς, για περισσότερες πληροφορίες για την έναρξη της δράσης.

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο να υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον σε τόσο ουσιαστικές δράσεις.

Στην διάρκεια των εκπαιδεύσεων οι εκπαιδευτές θα παρουσιάσουν την ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ με προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτές και θα ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν και αυτοί.

Προς ενημέρωσή σας η εκπαίδευση ομάδων πληθυσμού είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα από το ΕΚΑΒ και περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική άσκηση στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) και πρώτες βοήθειες στην αντιμετώπιση επειγουσών και απειλητικών για την ζωή καταστάσεων.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 5 ώρες και η εκπαίδευση των συμμετεχόντων περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε προπλάσματα και χρήση εκπαιδευτικών ΑΕΑ (Αυτόματων Εξωτερικών
Απινιδωτών).

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης του προγράμματος.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews