ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/11/19

Εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ από το ΕΚΑΒ ΛάρισαςΠαρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ από το ΕΚΑΒ Λάρισας (φωτ.)
larissanet.gr


Στο πλαίσιο του προγράμματος Εκπαίδευση ΕΚΑΒ Λάρισας σε ομάδες πληθυσμού και με αφορμή την προμήθεια απινιδωτών για τους Δημότες και μη του Δήμου Αγιάς, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 και τη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στο Στόμιο Λάρισας και στην Αγιά Λάρισας αντίστοιχα εκπαίδευση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Η εκπαίδευση έγινε παρουσία των Αντιδημάρχου Παιδείας Αθλητισμού Νεολαίας και Ισότητας Δήμου Αγιάς Κου Μπαρμπέρη Πέτρου, Προέδρου Κοινότητας Στομίου Κου Σαμαρά Νικόλαου και Προέδρου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Στομίου Κου Βλουχού Χρήστου.

Η Εκπαίδευση περιλάμβανε παρουσιάσεις video καθώς και πρακτική σε πραγματικά σενάρια. Συμμετείχαν οι εκπαιδευτές Πατσιάς Νικόλαος, Λόκας Γεώργιος, Γούλας Ιωάννης, Σαμαρά Αναστασία.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:


Πηγή: larissanet.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews