ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/11/19

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. και το ΕΚΑΒ στην Χαλκίδα
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Σε μια κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα της Περιφέρειας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Χαλκίδα εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες, Απειλητικές Καταστάσεις για τη Ζωή»

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. και το Ε.Κ.Α.Β. στην Χαλκίδα

Ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕKAB) Χαλκίδας, διοργάνωσαν σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, στη συνεδριακή αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στην Χαλκίδα, εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με θέμα, «Πρώτες Βοήθειες, Απειλητικές Καταστάσεις για τη Ζωή».
Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται στα μέλη των Κ.Α.Π.Η. και στους εργαζόμενους των δομών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και η  κατάρτιση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα επείγοντα περιστατικά μέχρι να έρθει εξειδικευμένη βοήθεια.
Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν με την βοήθεια των πιστοποιημένων  εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ.

Facebook

Nikos Coccos, Stelios Xeniadis και Tasos Anagnostou είναι στην τοποθεσία Μέγαρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews