ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/11/19

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε εργαζόμενους της εταιρείας ΤΟΒΕΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΕ από το ΕΚΑΒ ΠάτραςΠέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/11/2019 εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Βασικής Υποστήριξης της Ζωής σε εργαζόμενους της εταιρείας Τ.Ο.Β.Ε.Α. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ε.Π.Ε. από το Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας.
Η ΤΟΒΕΑ ΕΠΕ εδρεύει στα Αραχωβίτικα Πατρών και δραστηριοποιείται στην κατασκευή ειδικών κατασκευών για ΑμεΑ. Μια ταλαντούχα ομάδα  νέων, άρτια εκπαιδευμένων στον τομέα τους ανθρώπων με αγάπη για τον άνθρωπο και δίψα για μάθηση και προσφορά.
Στην εκπαίδευση συμμετείχαν ο ιατρός Κολοβός Θ. και οι διασώστες Μικές Π., Αλεξανδρόπουλος Α., Βαρουχάκης Κ.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews