ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/11/19

Ευχαριστήριο σε ΕΚΑΒ & Νοσοκομείο Κω για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία τηςΚυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Χαρίκλεια Χριστοφή: Ευχαριστήριο σε ΕΚΑΒ & Νοσοκομείο για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της
aegeanews.gr

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά από τα βάθη της καρδιάς μου το προσωπικό του ΕΚΑΒ Κω καθώς και το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος προς τους ασθενείς, με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου και την διήμερη νοσηλεία μου.

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω του Ιατρούς Ε. Καρανίκα και Ν. Μαυροειδή για την επιστημονική ιατρική τους φροντίδα, γνωρίζοντας από παλιά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, στον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη μας κ. Ναθαναήλ για τις πατρικές ευχές και προσευχές του για το καθημερινό ενδιαφέρον του και τις επισκέψεις του σε όλους τους ασθενείς του ιδρύματος.

Καθώς επίσης και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νεκτάριο Γεωργαντή για το ανθρώπινο ενδιαφέρον που επιδεικνύει και είναι πάντα στο πλευρό των ασθενών και των συγγενών τους.

Τέλος, ένα μεγάλω ευχαριστώ σε όλες και όλους τους φίλους για τις επισκέψεις, τα τηλεφωνήματα και το ενδιαφέρον τους.

Να έχετε όλοι την υγεία σας που είναι το πολυτιμότερο αγαθό στον άνθρωπο!

Πηγή: aegeanews.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews