ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/11/19

Όταν οι αστυνομικοί συνεργάζονται με τους διασώστες του ΕΚΑΒ και αντιμετωπίζουν πραγματικά δύσκολα περιστατικά
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Όταν οι αστυνομικοί συνεργάζονται με τους διασώστες του ΕΚΑΒ και αντιμετωπίζουν πραγματικά δύσκολα περιστατικά
policenet.gr


Στη σελίδα του policenet.gr στο Facebook, λάβαμε ένα κείμενο ενός αστυνομικού και ενός διασώστη του ΕΚΑΒ Πάτρας, οι οιποίοι αφού ανταποκρίθηκαν σε ένα δύσκολο περιστατικό με τραυματία ψυχασθενή, έβγαλαν μαζί μία φωτογραφία και μας έστειλαν τις σκέψεις τους:

Όταν ήμουν μικρός κι έβλεπα τρομακτικά γεγονότα στις ειδήσεις, οι γονείς μου συνήθιζαν να μου λένε: "Μην ανησυχείς, γιατί στους δρόμους υπάρχουν "ειδικοί άνθρωποι" που τρέχουν και βοηθούν αμέσως τους ληγωμένους κι ανήμπορους ανθρώπους. Μπορείς κι εσύ να τους ξεχωρίσεις από τις στολές που φορούν". Εύχομαι κάθε μέρα να ανταποκρίνομαι στο βάρος της στολής που φοράω, γιατί ναι... Μεγάλωσα κι έγινα ένας από εκείνους τους "ειδικούς ανθρώπους", τους πρώτους ανταποκρινόμενους...

Τάκης Μικές - Διασώστης/Πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ

Λάμπρος Δημητρέλος - Ανθυπαστυνόμος/Οδηγός Περιπολικού
Να μην ξεχνάμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με πραγματικά δύσκολα περιστατικά, ανταποκρινόμενοι πρώτοι, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν βοήθεια στους συμπολίτες τους!

Πηγή: policenet.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews