ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/11/19

Αθώος ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ από το Εφετείο ΠατρώνΤετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019
EKABNews


Πριν από λίγο καιρό, ο κύριος Πολάκης, στις μέρες της παντοδυναμίας του στο Υπουργείο Υγείας, έσπευσε με τον δικό του μοναδικό όσο και αχαρακτήριστο τρόπο, να πανηγυρίσει την καταδίκη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ζακύνθου του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, κύριου Γιαννάκου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, με χαρακτηρισμούς, που για ακόμα μία φορά τουλάχιστον υπερέβαιναν τα όρια της ευπρέπειας.
Σήμερα, που ο κύριος Πολάκης, βιώνει μέσω των δικαστικών αποφάσεων, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα επιτίμια της συμπεριφοράς του έναντι οποιουδήποτε τόλμησε να εκφράσει αντίθετη πολιτική άποψη από την δική του, ελπίζουμε, να έχει το πολιτικό θάρρος να πανηγυρίσει ομοίως για την απαλλαγή του κυρίου Γιαννάκου από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, που ομόφωνα κήρυξε αθώο τον κατηγορούμενο. Και βέβαια, ας έχει στο νου του, ο κύριος Πολάκης, ότι εκκρεμούν σειρά αγωγών, που η ΠΟΕΔΗΝ και ο κύριος Γιαννάκος έχουν ασκήσει εις βάρος του για όσα κατά καιρούς έχει γράψει εναντίον της Ομοσπονδίας.
Είναι μόνο η αρχή για όλες τις απαλλακτικές αποφάσεις, που θα ακολουθήσουν, στις ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί εις βάρος του κυρίου Γιαννάκου και του Γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ, κύριου Χρήστου Παπαναστάση, κατά το διάστημα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω των οποίων επιχειρήθηκε η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και η φίμωση όσων τόλμησαν να έχουν αντίθετη άποψη από τον κύριο Πολάκη.
Η ΠΟΕΔΗΝ μοναδικό σκοπό της είχε πάντοτε και θα συνεχίσει να έχει την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την διασφάλιση της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας των Νοσοκομείων, τα οποία για όλους εμάς τους υπηρετούντες στην Δημόσια Υγεία δεν είναι απλά χώροι δουλειάς, αλλά χώροι προσφοράς και ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και στον πολίτη, που τόσο έχει μαστιστεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Ευχαριστούμε θερμά τους συνηγόρους του κυρίου Γιαννάκου, Ανδρέα Λοβέρδο και Μαρία Μαγδαληνή Τσίπρα, για την στήριξη, που παρείχαν και θα συνεχίσουν να παρέχουν στην προσπάθεια μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews