ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/11/19

Το «ευχαριστώ» προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ Λαμίας που του έσωσαν τη ζωή!Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

ΕΚΑΒ Λαμίας : Το “ευχαριστώ” προς τους διασώστες που του έσωσαν τη ζωή…
ilamia.gr


Τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Λαμίας για την  άμεση ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην περίπτωση της διακομιδής και φροντίδας του εκφράζει ο κ. Δ.Γ. κάτοικος Λαμίας σε ευχαριστήρια επιστολή προς την υπηρεσία.  Ιδιαίτερη μάλιστα αναφορά κάνει  στην επιστολή του στο πλήρωμα του ασθενοφόρου που τον παρέλαβε για την ανθρωπιά, το ήθος και την κοινωνικότητα , σε μια εποχή που όπως αναφέρεται, έχουν χαθεί οι ανθρώπινες αξίες. Συγκινητική δε θεωρεί ο κ. Δ.Γ. τη στάση διασώστη του ΕΚΑΒ για το προσωπικό ενδιαφέρον και την επίσκεψη στη μονάδα οξείων εμφραγμάτων. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Προϊστάμενε
του ΕΚΑΒ Λαμίας
Ονομάζομαι Δ. Γ.  κάτοικος Λαμίας, οδού Χ…… .
Με αυτή την επιστολή μου, θα ήθελα μέσω εσάς, να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Λαμίας, για την άμεση ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό. Επειδή κυρίως όλοι μας μόνο τα κακώς κείμενα καυτηριάζουμε και γι αυτά έχουμε πάντα άποψη, γι αυτό αυτή η επιστολή μου. Ειδικότερα αναφέρομαι παρακάτω:
Μεσημέρι περί ώρα 13:10 της 21ης Οκτωβρίου, πλήρωμα ασθενοφόρου σας, με παρέλαβε με καρέκλα από το Καρδιολογικό Ιατρείο του κ   …, μετά από κλήση του ιδίου του Ιατρού και την ώρα που ξάπλωσα στο φορείο κατέρρευσα από οξύ έμφραγμα. Από τις λιγοστές πληροφορίες της συζύγου μου, αλλά κυρίως το πώς εξελίχθησαν τα γεγονότα, αρχικά ο επαγγελματισμός, η αστραπιαία ταχύτητα όλων των ενεργειών και γενικότερα όλη η συμπεριφορά του πληρώματος του ασθενοφόρου και στην συνέχεια του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του ΓΝ Λαμίας, μου έσωσαν την ζωή.
Επί πλέον θα ήθελα να αναφερθώ στην ανθρωπιά, την κοινωνικότητα και το ήθος του προσωπικού του ασθενοφόρου, το οποίο περισυνέλεξε και απέδωσε στο ακέραιο στην σύζυγό μου, τα είδη ένδυσης, υπόδησης, χρυσό σταυρό, τραπεζικές κάρτες και όχι μόνο, χρήματα, ταυτότητες κλπ προσωπικά είδη. Επίσης με συγκίνησε ιδιαίτερα η επίσκεψη και το προσωπικό ενδιαφέρον του διασώστη πληρώματος του ασθενοφόρου στην μονάδα εμφραγμάτων, αν και πρόλαβα να τον γνωρίσω λίγα λεπτά πριν «καταρρεύσω» στο φορείο.
Για όλα τα παραπάνω θα ήθελα να συγχαρώ για ακόμη μία φορά το προσωπικό του ΕΚΑΒ, ειδικότερα δε το πλήρωμα του συγκεκριμένου ασθενοφόρου, γιατί στις δύσκολες μέρες που ζούμε έχουν χαθεί πολλές από τις παλιές ανθρώπινες αξίες, αλλά και επειδή σαν Λαός έχουμε μάθει να αναδεικνύουμε και καυτηριάζουμε περισσότερο τα αρνητικά και σπάνια να προβάλουμε τα θετικά.
Εύχομαι σε όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ Λαμίας, ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ, ΠΑΝΤΑ ΔΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Με εκτίμηση Δ. Γ.

Για το συγκεκριμένο μάλιστα περιστατικό ο  διασώστης του ΕΚΑΒ Σ.Κ. έχει δεχτεί τα συγχαρητήρια της υπηρεσίας  του για τον επαγγελματισμό και τη συμπεριφορά του.Δημοσιεύτηκε 15/11/2019

Πηγή: ilamia.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews