ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/11/19

Εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ Σπάρτης στον Σύλλογο Γυναικών Ανωγείων «Η Καταφυγιώτισσα»-ΕυχαριστήριοΤρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών  πραγματοποιήθηκε από τους διασώστες-εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Σπάρτης το Σάββατο 23 Νοεμβρίου σε μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ανωγείων «Η Καταφυγιώτισσα».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ «Η ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΣΣΑ»
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την τόσο σημαντική ενημέρωση που μας κάνατε. Η παρουσίαση σας ήταν περιεκτική και ενδιαφέρουσα και πάρα πολύ κατανοητή.
Επίσης, γνωρίζοντας ότι όλο αυτό έγινε εθελοντικά και ίσως στη συνέχεια μιας κουραστικής βάρδιας, ευχαριστούμε τον καθένα σας ξεχωριστά για τον χρόνο που αφιέρωσε στην προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ανωγείων

«Η Καταφυγιώτισσα»About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews