ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/11/19

Κρήτη: Ευχαριστούν το ΕΚΑΒ που τους εκπαίδευσε
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Ευχαριστούν το ΕΚΑΒ που τους εκπαίδευσε
cretalive.gr

Οι δημόσιες ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑθανάτωνΑγαπητό Cretalive,

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αθανάτων θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ κκ Γεώργιο Χατζηπαυλή, ιατρό, Εμμανουήλ Καλεμάκη, διασώστη-πλήρωμα ασθενοφόρου και Γεώργιο Μαγκουφάκη, διασώστη-πλήρωμα ασθενοφόρου για την κατατοπιστική, εμπεριστατωμένη και άψογα οργανωμένη εκπαίδευση παροχής πρώτων βοηθειών που παρείχαν πρόσφατα σε μέλη του Συλλόγου, αλλά και για την προθυμία, την κατανόηση και την ευγένειά τους.

Ευχαριστεί, επίσης, την Υπηρεσία συνολικά γι’ αυτήν την ευκαιρία εκπαίδευσης που πρόσφερε, ελπίζοντας ότι όσοι εκπαιδεύτηκαν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση μιας επείγουσας κατάστασης, αν παραστεί ανάγκη.

Λύδια Καστρινογιάννη

Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews