ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/11/19

Κατερίνη: Σε ειδική εκδήλωση ολοκληρώθηκε η απονομή βεβαιώσεων του σεμιναρίου ΚΑΡΠΑΠαρασκευή, 8  Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Σε ειδική εκδήλωση ολοκληρώθηκε η απονομή βεβαιώσεων του σεμιναρίου ΚΑΡΠΑ
paideiaparadosis.gr

Η απονομή βεβαιώσεων του σεμιναρίου «Υποστήριξη Λειτουργιών Πνευμόνων & Καρδιάς – Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» που παρακολούθησαν 80 και πλέον μέλη του συλλόγου Παιδεία Παράδοσης, πραγματοποιήθηκε σε ειδικήεκδήλωση στην αίθουσα του συλλόγου. Την απονομή των βεβαιώσεων έκανε η υπεύθυνη του ΕΚΑΒ Κατερίνης κα. Δέσποινα Χαρίση, μέλη της ομάδας καθώς και ο κ. Ανέστης Μπεκριδέλης (Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Κατερίνης και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας).

Σε απόσπασμα από τις δηλώσεις της υπεύθυνης του ΕΚΑΒ Κατερίνης κα. Δέσποινα Χαρίση ανέφερε: «Είσαστε από τους πρώτους συλλόγους που κάνατε τόσο μαζική εκπαίδευση σε τόσα πολλά άτομα. Μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως που μάθαμε ότι εξοπλιστήκατε με έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή». Ο κ. Μπεκριδέλης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής σε συλλόγους και σε σημαντικές θέσεις μέσα στην πόλη. Η διάσωση της ζωής εξαρτάται από το ρεύμα που παράγει ο απινιδωτής και από τις συμπιέσεις που θα κάνει κάποιος την ώρα του συμβάντος. Άρα δεν είναι παράξενο να νοιώθουμε αυτή τη χαρά με την είδηση της απόκτησης του απινιδωτή από το σύλλογό σας».

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της λειτουργίας του ΑυτόματουΕξωτερικού Απινιδωτή, που απέκτησε από πέρσι ο σύλλογος Παιδεία Παράδοσης, σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Κατερίνης για την έμπρακτη και εθελοντική συνδρομή τους στις εκπαιδεύσεις μας.
Δημοσιεύτηκε 7/11/2019


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews