ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/11/19

Διάσπαρτοι απινιδωτές παντού ανά την Ελλάδα (όνειρο απατηλό)


Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Διάσπαρτοι απινιδωτές παντού ανά την Ελλάδα (όνειρο απατηλό)
diasostesrodou.blogspot.com


Σε επείγον περιστατικό ο πιστοποιημένος ανανήπτης επικοινωνεί με το 112 ή το 166
Δηλώνει το επείγον πρόβλημα και το κοντινότερο σημείο που υπάρχει διαθέσιμος απινιδωτής.
Βάση δεδομένων αναγνωρίζει άμεσα τον συγκεκριμένο απινιδωτή (βάση τοποθεσίας - θέση - κωδικό ξεκλειδώματος του κουτιού του απινιδωτή) και άμεσα δίνει τον κωδικό στον ανανήπτη ο οποίος δίνει και αυτός με την σειρά του τον προσωπικό του κωδικό που του έχει χορηγήσει όταν τον εκπαίδευσε το ΕΚΑΒ για να ξέρουν ποιος θα τον χρησιμοποιήσει.
(Ο κωδικός του ανανήπτη μπορεί να είναι το ονοματεπώνυμο του σε αριθμούς για να μπορεί να το θυμάται πάντα δηλαδή αντιστοιχία του γράμματος του στον αντίστοιχο αριθμό του στην αλφάβητο )

Αφαιρεί τον απινιδωτή και τον εφαρμόζει πάνω στο περιστατικό βάση του εκπαιδευτικού πρωτοκόλλου της Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης που έχει διδαχθεί και αρχίζει την ανάνηψη μέχρι να φτάσει στο σημείο εξειδικευμένη προνοσοκομειακή φροντίδα για να συνεχίσει την ανάνηψη.
Μετά το τέλος της προσπάθειας του αναλαμβάνει ο ίδιος την επαναφορά του απινιδωτή στο ίδιο σημείο στην ίδια θέση στο ίδιο κουτί που τον έβγαλε και το ξανά τοποθετεί εκεί ενημερώνοντας και πάλι την βαση δεδομένων του 112 ή του ΕΚΑΒ για να στείλουν και αυτοί αμέσως μετά κάποιον στο συγκεκριμένο «κουτί» για να το ετοιμάσει και πάλι για δράση...!!!!!
Κάπως έτσι με απλό τρόπο και χωρίς κόπο θα μπορούσαν να τοποθετηθούν εκατοντάδες απινιδωτές σε όλη την Ελλάδα σε ΚΕΝΤΡΙΚΑ πολυπληθεί ΣΗΜΕΙΑ για να χρησιμοποιηθούν άμεσα όταν χρειαστεί ανάγκη από πιστοποιημένους ανανήπτες...!!!
Μέχρι τότε.....
Καλή σας νύχτα....

Chris V Dimitriadis
ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews