ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/11/19

Εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ από το Τοπικό Συμβούλιο Κυμίνων του Δήμου Δέλτα με την συμβολή του ΕΚΑΒΠέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη βοήθεια του κ ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα που μας αφορά όλους κ δυστυχώς δεν έχει πάρει τις διαστάσεις που πρέπει.

ΚΑΡΠΑ από το Τοπικό Συμβούλιο Κυμίνων
kampanianews.gr

Εκστρατεία ενημέρωσης της ΚΑΡΠΑ και των πρώτων βοηθειών ξεκίνησε το Τοπικό Συμβούλιο Κυμίνων με μπροστάρη την Έλενα Τούσιου και τον διασώστη του ΕΚΑΒ Βαγγέλη Σταμάτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ακτημονικός Σύλλογος Κυμίνων έκανε μια σπουδαία προσφορά ζωής για τους κατοίκους των Κυμίνων.

Δώρισε έναν σύγχρονο απινιδωτή,την προσφορά αυτή ενίσχυσε με εξοπλισμό η εταιρεία Δαρμουσλή ενώ βοήθησαν σε ιατροφαρμακευτικό υλικό τα φαρμακεία Θεοφανίδου, Καράμπελα,Κώτικα.


Έχοντας λοιπόν της βάσεις διοργανώθηκαν μέχρι στιγμής αρκετές εκδηλώσεις με θέμα της πρώτες βοήθειες.

Μέχρι στιγμής έγιναν συνεδρίες στο 2ο Δημοτικό Κυμίνων,1ο και 2ο Νηπιαγωγείο. Λύκειο Κυμίνων, στον χώρο του Παιδικού Σταθμού, στον Ολυμπιακό Κυμίνων, και στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Βραχιάς.Μιλώντας με την Έλενα Τούσιου μας είπε ότι μεγάλος στόχος είναι να όλη αυτή η προσπάθεια να μπορέσει να πάρει πιστοποίηση (η Έλενα έχει)για να μπορούν να επέμβουν όποτε και όταν χρειαστεί.

Η Γνώση πρώτων βοηθειών σώζει ζωές!!! Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι τη σωστή εφαρμογή των πρώτων βοηθειών! Ανεξάρτητα από ηλικία κ φύλο όλοι κάποτε μπορεί να βρεθούμε ως μάρτυρες σε κάποιο επείγον περιστατικό κ είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την σωστή αντιμετώπιση του.

Έτσι πήραμε την απόφαση σε συνεργασία της Κοινότητας Κυμίνων με τον διασώστη του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης Σταμάτη Βαγγέλη, τους διευθυντές των σχολείων κ τους υπεύθυνους αθλητικών συλλόγων να ξεκινήσουμε μια εκστρατεία ενημέρωσης της ΚΑΡΠΑ κ των πρώτων βοηθειών!

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη βοήθεια του κ ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα που μας αφορά όλους κ δυστυχώς δεν έχει πάρει τις διαστάσεις που πρέπει.»

Το kampanianews στηρίζει αυτή την προσπάθεια και καλούμαι της συμπολίτες μας να δίνουν το παρών σ αυτές της εκδηλώσεις.

Δημοσιεύτηκε 13/11/2019

Πηγή: kampanianews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews