ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/11/19

Βόλος: «Μαχαιρώθηκα σε όλο το σώμα μου» – Νεαρός φαρσέρ αναστάτωσε το ΕΚΑΒΠαρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Βόλος: «Μαχαιρώθηκα σε όλο το σώμα μου» – Νεαρός φαρσέρ αναστάτωσε το ΕΚΑΒ
thenewspaper.gr


Αναστάτωση χωρίς λόγο προκάλεσε σήμερα το βράδυ λίγο μετά τις 21.00 ένας άνδρας νεαρής ηλικίας, ο οποίος κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο και ισχυρίστηκε οτι είχε μαχαιρωθεί σε διάφορα σημεία του σώματός του. “Μαχαιρώθηκα κατά λάθος σε χέρια, πόδια και στο κορμί μου. Είμαι 34 ετών. Βοήθεια” είπε στην τηλεφωνήτρια. Ο νεαρός έδωσε το στίγμα του στη διάβαση του ΟΣΕ, επί της οδού Βενιζέλου κοντά στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ασθενοφόρο έσπευσε για να εξετάσει το περιστατικό και να τον παραλάβει, όμως δε βρήκε κανέναν στο σημείο που είχε υποδείξει ο νεαρός. Λίγο αργότερα τηλεφώνησε και πάλι στο 166 και δήλωσε νέο τόπο, το βενζινάδικο επί της Λεωφόρου Ειρήνης στη Νέα Ιωνία. Όμως ούτε εκεί κατάφερε να τον εντοπίσει το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr ο νεαρός καλούσε από καρτοτηλέφωνα και κινητοποίησε δίχως λόγο το πλήρωμα του ασθενοφόρου για περισσότερη από μισή ώρα, αφού τον έψαχναν σε κάθε σημείο, για να τους προσφέρουν βοήθεια.

Πηγή: thenewspaper.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews