ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/11/19

Παρουσίαση πρώτων βοηθειών από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζάνης


Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση πρώτων βοηθειών από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζάνης
kozanilife.grΆκρος πετυχημένη ήταν η παρουσίαση, πρώτων βοηθειών ,που πραγματοποίησε η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζάνης ,μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης . Σε μία ιδιαίτερα ευχάριστη αίθουσα, σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο της νέας βιβλιοθήκης στην Κοζάνη ,το ΕΚΑΒ εκπαίδευσε το κοινό σε θέματα αντιμετώπισης θύματος καρδιακής ανακοπής ,χρήσης Α.Ε.Α και πνιγμονής από ξένο σώμα.

Η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζάνης καλεί όλο τον κόσμο ,να έρθει κοντά της ,και να μάθει ΚΑΡΠΑ ,μέσα από τις εκπαιδεύσεις που πραγματοποιεί .

Στα πλαίσια της 7ης πανελλήνιας εβδομάδας εκπαίδευσης και πρόληψης , σας προσκαλούμε στις 16/12/2019 στην Εύξεινο Λέσχη – Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού επί της Φιλίππου Β 30 στην Κοζάνη στις 16:00 να μάθουμε να σώζουμε μια ζωή. (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

Πηγή: kozanilife.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews