ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/11/19

Συνεργασία φορέων για την αντιμετώπιση περιπτώσεων έκτακτης ανάγκηςΤετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 8:30 με 14:30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός».

Συνεργασία φορέων για την αντιμετώπιση περιπτώσεων έκτακτης ανάγκης
iatronet.gr

Η Ημερίδα διοργανώνεται για πρώτη φορά με πρωτοβουλία των Κεντρικών Ιατρείων του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης και άπτεται τόσο ιατρικών, όσο και επιχειρησιακών θεμάτων.


Υπηρεσίες και φορείς που δρουν από κοινού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, του Στρατού, του ΕΚΑΒ, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και εθελοντικών ομάδων, θα εκθέσουν τους προβληματισμούς τους και θα διαπραγματευτούν θέματα που καλούνται να διαχειριστούν, στην Ημερίδα με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στο Πυροσβεστικό Σώμα».

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 8:30 με 14:30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», στην Αίθουσα Α, στον χώρο της Δ.Ε.Θ.

Η Ημερίδα διοργανώνεται για πρώτη φορά με πρωτοβουλία των Κεντρικών Ιατρείων του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης, άπτεται τόσο ιατρικών, όσο και επιχειρησιακών θεμάτων και έχει στόχο να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός.

«Ευελπιστούμε ότι η θεσμοθέτηση της Ημερίδας θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας μεταξύ διαφόρων υπηρεσιών και φορέων, οι οποίοι παρά τη διαφορετικότητά τους σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, καλούνται να δράσουν από κοινού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά και να αναδείξουμε τα ποικίλα προβλήματα, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες επίλυσής τους», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η θεματολογία περιλαμβάνει τη συνεργασία μεταξύ των φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, που θα συζητηθεί στη στρογγυλή τράπεζα, αλλά και θέματα εκπαίδευσης, πρωτόκολλα αντιμετώπισης επικίνδυνων καταστάσεων, καθώς και ενεργοποίηση μηχανισμών αποκατάστασης ύστερα από περιπτώσεις μαζικών καταστροφών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά για λόγους καλύτερης οργάνωσης της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά: ygeiothes@gmail.com  ή τηλεφωνικά: 2313326140, 2313326238.

Δημοσιεύτηκε 5/11/2019

Πηγή: iatronet.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews