ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/11/19

Η απάντηση του Υφυπουργού Υγείας για την ΚΙΜ Σαλαμίνας
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Στην απάντηση του Υφυπουργού υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στην ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλου με την ΝΔ για τις δομές υγείας του νησιού της Σαλαμίνας, αναφέρεται η επαναλειτουργία της Κινητής Ιατρικής Μονάδας του ΕΚΑΒ στην Σαλαμίνα.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο Υφυπουργός:
«Την παρούσα χρονική περίοδο, στον Τομέα ΕΚΑΒ Σαλαμίνας επιχειρούν δύο (2) ασθενοφόρα οχήματα την πρωινή και απογευματινή βάρδια και ένα (1) στην νυχτερινή.
Στα πλαίσια του επιχειρησιακού επανασχεδιασμού, πρόθεση της Διοίκησης είναι σύντομα το ένα εκ των δύο ασθενοφόρων να αντικατασταθεί με Κινητή Ιατρική Μονάδα και να λειτουργεί και αυτή κατά τη νυχτερινή βάρδια.»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews