ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/11/19

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε εργαζόμενους του ΝΠΠΔ «ΕΥ ΖΗΝ» από το ΕΚΑΒ Πέλλας
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Oλοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Παροχή Α΄ Βοηθειών» στους εργαζόμενους του ΝΠΠΔ «ΕΥ ΖΗΝ»
pellanews.gr

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Παροχή Α΄ Βοηθειών» στους εργαζόμενους του ΝΠΠΔ «ΕΥ ΖΗΝ», μετά από αίτημα της Διεύθυνσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Έδεσσας. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε σε δυο φάσεις με πρώτο το θεωρητικό μέρος την Τρίτη 5/11/2019 και στην συνέχεια το μέρος της πρακτικής άσκησης την Τρίτη 12/11/2019.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το ΕΚΑΒ Πέλλας το οποίο και  ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα. Οι θεματικές ενότητες που αναλύθηκαν στο θεωρητικό μέρος ήταν η παροχή άμεσης βοήθειας σε έκτακτα περιστατικά όπως σε φαινόμενα πνιγμού, πνιγμονής, εγκαύματος, θερμοπληξίας, τραυματισμού άκρων, σπασμών κλπ. Στο πρακτικό μέρος έγινε αναπαράσταση της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ενώ συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία όλοι οι εργαζόμενοι του νομικού προσώπου προς ατομική τους εξοικείωση, βιώνοντας την ανάγκη  να σωθούν περισσότερες ανθρώπινες ζωές.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας συγχάρηκε την υπευθυνότητα και την ευαισθησία της εκπαιδευτικής αυτής ενέργειας, καθώς και τους συμμετέχοντες που αποφάσισαν να παρακολουθήσουν, γιατί οι γνώσεις είναι πολύτιμες για τη ζωή και την υγεία όλων.

Αξίζει να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπαιδευτές, μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ Πέλλας, τον κ. Πέτρο Στανίση, τον κ. Ηλία Μπούσμπα και την κ. Αναστασία Γιακουμή που με μεγάλη υπομονή και αίσθημα ευθύνης μας ευαισθητοποίησαν και μας δίδαξαν τις Α΄Βοήθειες.
Δημοσιεύτηκε 13/11/2019

Πηγή: pellanews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews