ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/11/19

Βόλος: Οι διασώστες του ΕΚΑΒ στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ για την εκπαίδευση των εργαζομένων του Κέντρου Αποκατάστασης
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ για την εκπαίδευση των εργαζομένων του Κέντρου Αποκατάστασης
istigmes.gr

Επίδειξη βασικών ενεργειών στους εργαζόμενους του Κέντρου Αποκατάστασης Κενταυρος για την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων έκαναν έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκαν, οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Η διοίκηση του Κέντρου σε ευχαριστήρια ανάρτησή της σημειώνει: «θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τους διασώστες του ΕΚΑΒ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κέντρου μας και πραγματοποίησαν επίδειξη βασικών ενεργειών για την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων.
Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού, που, το κέντρο μας, θεωρεί σημαντικό παράγοντα για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του».

Πηγή: istigmes.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews