ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/11/19

Αποτέλεσμα εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ – Οι σταυροί των υποψηφίωνΠαρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ έγιναν την Παρασκευή 22.11.2019 σε όλα τα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ. 

Αποτέλεσμα εκλογών

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 3955
ΨΗΦΙΣΑΝ 2691
ΕΓΚΥΡΑ 2658
ΛΕΥΚΑ 72
ΑΚΥΡΑ 33

Έλαβαν
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ   1999
ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ                          563
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ    24

Τακτικό μέλος του ΔΣ εκλέγεται ο Σταύρος Παπαδήμας (ΕΚΑΒ Αθήνας) από τον συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ. Είναι η τρίτη κατά σειρά θητεία του.
Αναπληρωτής του εκλέγεται ο Πρόδρομος Δεβελόγλου (ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης).
Η θητεία είναι διετής.

Το EKABNews εύχεται καλή θητεία στους εκλεγέντες.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΚΑΒΣύμφωνα με το πρακτικό της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής η σταυροδοσία των υποψηφίων είναι η εξής:About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

6 σχόλια :

 1. Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη!!!
  Τι ΔΑΚΕ, τι ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν συνεχίσεις την ανάγνωση,πιο κάτω θα δεις και τον Μανωλιό που ντύθηκε.Τι ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ!!!!τι τσίριζα και τι ψήφιζα!!!!

   Διαγραφή
 2. Αυτό, το αφήνω σε σένα, μήπως και μπορέσεις να εξηγήσεις το γεγονός ότι οι ΠΑΣΟΚοι στήριξαν ΔΑΚΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θεωρώ χωρίς να είμαι πολιτικός αναλυτής, ότι πρέπει να είχαν λίγο παραπάνω λογική και στήριξαν ΔΑΚΕ(εφ'όσον το συμπερένεις)Πάντως μαγικά δεν έκαναν.... Εδώ που τα λέμε εντάξει τώρα η διαφορά δεν είναι και πολύ μεγάλη ίσα ίσα οι λιγοστοί ΠΑΣΟΚΟΙ έκαναν τη διαφορά....Και για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω καμία σχέση.... αλλά σχολιάζω γιατί κάθε φορά όλο και κάποιος μας φταίει.......για τα λάθη τα δικά μας ούτε κουβέντα.......

   Διαγραφή
 3. Από 1092 ψήφους που είχατε μόλις 1 χρόνο πριν στο ΥΣ καταφέρατε να φτάσατε στους 563. Δηλαδή 529 λιγότερους! Γιαυτό δεν έχεις να πεις τίποτα; Κάνε την αυτοκριτική σου και άσε τις πρόχειρες αναλύσεις για να δικαιολογηθείς στο κομματικό σου ακροατήριο και τα αφεντικά σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να μας εξηγήσεις εσύ τότε, πως έφτασαν 1092 οι ψηφοφόροι πρίν από ένα χρόνο, που δεν έχεις κομματικό ακροατήριο και αφεντικά, για να δικαιολογηθείς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews