ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/11/19

Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό και τσουνάμι στην Κω με τη συμμετοχή του Τομέα ΕΚΑΒ Κώ, ΒίντεοΠέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Στης 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το πρωί η «KOSWAVE19-LM»
Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό και τσουνάμι στο πλαίσιο του έργου «Tsunami Last Mile» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κατά τη διάρκεια  της άσκησης, ήχησε σειρήνα μεγάλης εμβέλειας και ενεργοποιήθηκαν οι πινακίδες έγκαιρης προειδοποίησης.
Το Ε.Κ.Α.Β Τομέας Κώ συμμετείχε με ένα Πλήρωμα Ασθενοφόρου - Διασώστες και ένα Ασθενοφόρο για τη διάσωση 3 ατόμων με την επικουρική βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήμα Κω, του Βόρειου Παραρτήματος Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και τη Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω.
Τον απεγκλωβισμό ανέλαβε η Π. Υ Κω, τη διευθέτηση της κυκλοφορίας και τη ασφάλεια του χώρου η Τροχαία .Πήραν μέρος στην άσκηση, το 3ο Δημοτικού και του 1ο Ιπποκράτειο Λύκειο.
Τα μόνα προβλήματα που παρατηρήθηκαν ήταν στην τεχνολογία αποτύπωσης του σεισμού και του τσουνάμι.

«KOSWAVE19 LM» ΚΩΣ ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ ΔΗΡΑΣ

19 Νοε 2019

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά & προβλήματα στην τεχνολογία αποτύπωσης η άσκηση ετοιμότητας για σεισμό και τσουνάμι στην Κω
Από aegeanews
19 Νοέ 2019
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews