ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/11/19

Ο «ταλαιπωρημένος» στόλος του ΕΚΑΒ - Περιμένοντας τα νέα ασθενοφόρα στη ΘεσσαλονίκηΠέμπτη, 7  Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Πρόδρομος (Μάκης) Δεβελόγλου

Ο «ταλαιπωρημένος» στόλος του ΕΚΑΒ- Περιμένοντας τα νέα ασθενοφόρα στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
thessnews.gr

ΒΙΚΥ ΔΕΤΣΙΚΑ vicky.detsika@gmail.com

Συχνές οι μηχανικές βλάβες που σημειώνονται στα οχήματα του ΕΚΑΒ. Τα περισσότερα από αυτά, είναι παλιά και πολύ συχνά βλέπουμε να τα «μαζεύει» από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης η οδική βοήθεια.

«Δεν έχουμε παράπονο από τους μηχανικούς μας, αλλά τα περισσότερα οχήματα μας είναι παλιά και είναι λογικό να υπάρχουν τακτικά μηχανικές βλάβες», υπογραμμίζει, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη,  ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Πρόδρομος Δεβελόγλου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, τα περισσότερα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται αυτή την στιγμή στη Θεσσαλονίκη από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, είναι ηλικίας 20 και 15 χρονών.

Τα συχνότερα προβλήματα εμφανίζονται το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον κ. Δεβελόγλου, καθώς σε πολλά οχήματα χαλάνε τα κλιματιστικά, οπότε πρέπει να μείνουν για αρκετές ημέρες στο συνεργείο.Εν αναμονή…  των νέων ασθενοφόρων

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΕΚΑΒ, γίνονται προσπάθειες για ένα διαγωνισμό, ώστε μέχρι το καλοκαίρι να αποκτήσει ο στόλος 15 καινούρια οχήματα, αναφέρει ο κ. Δεβελόγλου.

«Θα ανανεωθεί ο στόλος μας κατά 40%», τονίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, επισημαίνοντας ότι ήδη έχει αντικατασταθεί το 25% του στόλου με καινούρια ασθενοφόρα.

«Υπάρχουν αντιμαχόμενες παρατάξεις στις εταιρείες και για αυτό το λόγο καθυστερούν συνήθως οι διαγωνισμοί, ωστόσο η ανανέωση του στόλου είναι κάτι που πρέπει να το δουν και η Διοίκηση και το Υπουργείο», τονίζει ο κ. Δεβελόγλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Αλλιώς είναι το καινούριο όχημα, μπορεί να σου “βγάλει” ένα πρόβλημα, όχι τέσσερα και πέντε προβλήματα», υπογραμμίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, καθησυχάζοντας ωστόσο τους πολίτες, ότι υπάρχει διαθέσιμος στόλος και προσωπικό για οτιδήποτε ΕΚΤΑΚΤΟ.

Πηγή: thessnews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews