ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/11/19

Στον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας το Σωματείο και στελέχη του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας


Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Στον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας στελέχη του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας
onlarissa.gr


Συνάντηση στο κτίριο του αστυνομικού μεγάρου Λάρισας είχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας κ. Χρήστος Σιμούλης και ο Αστυνόμος Β’ – Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ κ. Αστέριος Μπαρακόπουλος με στελέχη του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Θέμα συζήτησης ήταν η συνδρομή της αστυνομίας σε περιστατικά πού χρήζουν άμεσης παρέμβασης τόσο για την ασφάλεια του ίδιου του περιστατικού όσο και για την ασφάλεια των διασωστών. Από την μεριά του αστυνομικού διευθυντή δόθηκαν όλες οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι ή Αστυνομία θα σταθεί αρωγός στο κάλεσμά τους.

Από το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας το παρών έδωσαν ο Διευθυντής κ. Κώστας Σταμνάς, ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Γιάννης Γούλας, η Γενική Γραμματέας κ. Ακριβή Σαράφη και ο υπεύθυνος γραφείου κίνησης κ. Πέτρος Λιάπης.

Δημοσιεύτηκε 29/11/2019

Πηγή: onlarissa.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews