ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/11/19

Και επισκευασμένο παραμένει ακινητοποιημένο το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας ΔικαίωνΣάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Και επισκευασμένο παραμένει ακινητοποιημένο το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δικαίων
evros24.gr

Ήταν ακινητοποιημένο για χρόνια το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δικαίων Τριγώνου Ορεστιάδας και μετά τις κινητοποιήσεις του περασμένου Μαρτίου των κατοίκων της περιοχής για την κατάσταση στο χώρο της υγείας ο διοικητής της 4ης ΠΥΔΕ έδωσε την εντολή για την επισκευή του και τώρα οχτώ μήνες μετά αν και επισκευασμένο παραμένει ακινητοποιημένο στο χώρο του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας!

Χωρίς την υπογραφή του αρμόδιου υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να τεθεί στην υπηρεσία των κατοίκων του Τριγώνου!

Ας το μετακινήσου τουλάχιστον στα Δίκαια και αχρείαστο να είναι!

Τουλάχιστον οι κάτοικοι θα αισθάνονται μια σιγουριά ότι στη διακομιδή τους οι συνθήκες θα είναι πιο ανθρώπινες! Και πάλι ακόμη κι αν μπει σε λειτουργία και κίνηση δεν θα μπορούμε να μιλάμε για ένα ασθενοφόρο με όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η επείγουσα ιατρική με δυνατότητες άμεσης βοήθειας στη διαχείριση και διακομιδή των έκτακτων περιστατικών.

Ο θεός να βάλει το χέρι του! Περιμένουμε τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε!

Σταύρος Παπαθανάκης

Δημοσιεύτηκε 15/11/2019

Πηγή: evros24.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews