ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/11/19

Πραγματοποιήθηκε, από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζάνης, η παρουσίαση πρώτων βοηθειών στην τ.κ. Κερασιάς ΚοζάνηςΣάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Πραγματοποιήθηκε, από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζάνης, η παρουσίαση πρώτων βοηθειών στην τ.κ. Κερασιάς Κοζάνης
kozan.gr


Διοργανώθηκε με επιτυχία η παρουσίαση, στην τ.κ.Κερασιάς σήμερα 29-11-19 από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Κοζάνης με θέμα «Παροχή πρώτων βοηθειών».
Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της τοπικής κοινότητας και κύριος στόχος της ήταν η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με:
αντιμετώπισης θύματος καρδιακής ανακοπής
χρήσης Α.Ε.Α και
πνιγμονής από ξένο σώμα
ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις για θέματα που απασχόλησαν τους συμμετέχοντες και δόθηκαν διευκρινήσεις και απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Ο πρόεδρος της τ.κ. Κερασιάς Τότσκας Αντώνιος ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Κοζάνης  κ.Παναγιωτίδη Ι, κ.Τουρτούρα Ευάγγελο ,και κ.Παπανίκο Ι. που προσέφεραν τον χρόνο τους και τις γνώσεις τους   για την εκπαίδευση των πολιτών.

Για περισσότερες φωτογραφίες κλικ εδώ

Δημοσιεύτηκε 29/11/2019

Πηγή: kozan.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews