ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/11/19

kozan.gr: Διαδικτυακή σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχαήλ Δουλγεράκη και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θωμά ΣαραφίδηΠαρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

kozan.gr: Διαδικτυακή σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχαήλ Δουλγεράκη και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θωμά Σαραφίδη
kozan.gr


Διαδικτυακή αντιπαράθεση μεταξύ του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Μιχαήλ Δουλγεράκη και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θωμά Σαραφίδη.
Σε ανάρτησή του στο facebook γράφει ο πρώτος: “Όταν κάποιοι συνδικαλιστές λειτουργοί παροχής υπηρεσιών υγείας κατηγορούν και καταγγέλλουν τον Διευθυντή τους ότι έδωσε εντολή στα ασθενοφόρα να αποσυμφορήσουν μια Κλινική που λιμναζε με αρκετά εξιτήρια για να μπορέσουν να νοσηλευτούν και οι επόμενοι ασθενείς, δεν είχε καμία σκοπιμότητα εξυπηρέτησης του Νοσοκομείου, δεν είχε κανένα προσωπικό συμφέρον παρά το συμφέρον των ασθενών που τόσο ταλαιπωρούνται. Είναι μέσα στα καθήκοντα τους όσο και να διαμαρτύρονται και το λιγότερο που έπρεπε να κάνουν είναι να ζητήσουν μια μεγάλη Συγγνώμη από τους ήδη ταλαιπωρημένους ασθενείς η να παραιτηθούν από την θέση των συνδικαλιστών και να μην επιδίδονται σε μικροκομματικές σκοπιμότητες… Τα συμπεράσματα δικά σας !!”H απάντηση λίγο αργότερα από τον Θ. Σαραφίδη: “Δεν έχετε ούτε τσίπα κύριε διευθυντα; Μας έχετε καταντήσει τσιράκια του νοσοκομείου και έχετε το θράσος να μιλάτε μέσο fb;
Και βέβαια άμα εξυπηρετηθεί μια κλινική φυσικά και θα μας ευχαριστήσει… Η δουλειά μας να γίνει και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν!
Σκοπίμως το νοσοκομείο ΔΕΝ προσλαμβάνει έστω και επικουρικό προσωπικό στα ασθενοφόρα ! Μέσο του Δούρειου ίππου το ρόλο του οποίου παίζετε εσείς κύριε Δουλγεράκη, μας έχετε κάνει μπαχαλο.
Και αυτές τις φανφάρες περί αγώνων και προσπαθειών… Κάντε μας την χάρη και να πείτε σε κανένα 10χρονο.
Επανειλημμένα έχουμε κάνει εκκλήσεις και υποδείξεις για την σωστή λειτουργία του οργανισμού.
Επανειλημμένα έχουμε εργαστεί εκτός ωραρίου και σε ρεπό για να καλύψουμε τις ανάγκες του νοσοκομείου.
Εδώ και χρόνια έχουμε βάλει πλάτη για να μπαλωσουμε τα κακός κείμενα. Παρόλα αυτά κάποιοι γιατροί και νοσηλευτές καλά θα κάνουν να μαζέψουν λίγο τις γλώσσες τους, να είναι ευγενικοί, να μην βρίζουν και να καταλάβουν ότι δεν είμαστε υπηρέτες τους!
Και κάτι ακόμα, Την καταγγελία την κάναμε υπηρεσιακός και όχι μέσο fb. Θεσμικά θα μπορούσαμε να σας φέρουμε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν το κάναμε γιατι υπάρχει και αξιοπρέπεια. Για το μπαχαλο που επικρατεί την ευθύνη την έχετε εσείς κύριε Δουλγεράκη“.
Δημοσιεύτηκε 14/11/2019

Πηγή: kozan.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews