ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/11/19

Βούλα - Τροχαίο με σχολικό: Τι ώρα έφτασε το ασθενοφόρο-Απάντηση του Υπουργείου Υγείας στο TwitterΤρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019
EKABNews

Βούλα - Τροχαίο με σχολικό: Τι ώρα έφτασε το ασθενοφόρο
athensvoice.gr


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Εξιτήριο για επτά παιδιά. Παραμένουν δύο στο νοσοκομείο

Δύο παιδιά παραμένουν στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο μεταξύ σχολικού λεωφορείου κι αυτοκινήτου στη Βούλα. Τι συνέβη με την ώρα άφιξης του ασθενοφόρου.

Στις καταγγελίες πολιτών για καθυστέρηση του ασθενοφόρου στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο και ΙΧ αυτοκίνητο, απάντησε το υπουργείο στο Twitter.

Στη συνέχεια ενημερώνει για την κατάσταση των παιδιών, αναφέροντας: «Μετά τον πλήρη κλινικό, εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο 2 παιδιά (1 κορίτσι και 1 αγόρι) παραμένουν προληπτικά για παρακολούθηση απόψε. Τα υπόλοιπα 7 παιδιά έλαβαν εξιτήρια με οδηγίες».


Δημοσιεύτηκε 4/11/2019

Πηγή: athensvoice.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews