ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/19

Εκπαιδευτική δράση του ΕΚΑΒ στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας- «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!»
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ με κεντρικό μήνυμα: «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!», πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική δράση,  Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στο 11ο Δημοτικό Σχολείο, στην Καβάλα, έτσι ώστε όλοι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις αντιμετώπισης μιας καρδιακής ανακοπής, προσφέροντας τη κατάλληλη βοήθεια στα πρώτα καθοριστικά λεπτά μέχρι την άφιξη των διασωστών του ΕΚΑΒ.Facebook Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 11ου Δημοτικού σχολείου Καβάλας
Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε την τελευταία σχολική ώρα ενημέρωση για τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ στις δύο τάξεις της Ε΄ Δημοτικού.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews