ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/12/19

Συγκέντρωση εργαζομένων στα Δικαστήρια την Δευτέρα 16/12/2019 και ώρα 11:45 πμ. Για άλλη μία φορά δικάζεται η ΠΟΕΔΗΝ για διατάραξη οικιακής ειρήνης στο Υπουργείο Υγείας που τότε προϊστατο ο κος Πολάκης
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews
Συγκέντρωση εργαζομένων στα Δικαστήρια την Δευτέρα 16-12-2019 και ώρα 11:45 πμ
Για άλλη μία φορά δικάζεται η ΠΟΕΔΗΝ για διατάραξη οικιακής ειρήνης στο Υπουργείο Υγείας που τότε προΐστατο ο κος Πολάκης

Τη Δευτέρα, 16/12/2019 και ώρα 11:45π.μ., ενώπιων του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (Πρώην Σχολή Ευελπίδων, ΠΡΟΚΑΤ, Αίθουσα 1), για μια ακόμη φορά καλείται να δικαστεί ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κατηγορούμενος ότι στις 23/2/2017 στα πλαίσια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των εργαζομένων-συμβασιούχων στα νοσοκομεία, έξω από το Υπουργείο Υγείας, προκάλεσε τους διαδηλωτές να τελέσουν το αδίκημα της διατάραξης οικιακής ειρήνης!
Πρόκειται για μια ακόμη από τις καινοφανείς ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όταν στο τιμόνι του Υπουργείου Υγείας βρίσκονταν ο γνωστός κύριος Πολάκης, μέσω των οποίων επιχειρήθηκε η τρομοκράτηση των εργαζομένων, ο εκφοβισμός των εκπροσώπων τους και τελικά η φίμωση οποιασδήποτε φωνής διεκδικούσε εργασιακά δικαιώματα.
Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το έργο της.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να παραστούν και να στηρίξουν την ΠΟΕΔΗΝ, η οποία μέσα από τους αγώνες της έχει αποδείξει ότι δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται και πάνω από όλα δεν σκύβει το κεφάλι απέναντι στην πολιτική και κοινωνική αναλγησία.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews