ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/12/19

Χανιά: Έπεσε… λιπόθυμος στην πλατεία 1866 κι όταν ήρθε το ΕΚΑΒ… ζήτησε και το λόγο!Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

ΦΩΤΟ: Έπεσε… λιπόθυμος στην πλατεία 1866 κι όταν ήρθε το ΕΚΑΒ… ζήτησε και το λόγο!
parakritika.gr


Να δει τι συμβαίνει και να προσφέρει τις α’ βοήθειες σε έναν άνθρωπο που ήταν ξαπλωμένος χωρίς να κουνιέται στη μέση της πλατείας 1866 κλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το ΕΚΑΒ. Διερχόμενοι που είδαν τον άνθρωπο αναίσθητο στην πλατεία ειδοποίησαν να έρθει ασθενοφόρο, ωστόσο… η έκπληξη που “δοκίμασαν” οι διασώστες ήταν… δυσάρεστη.

Το ασθενοφόρο έφτασε εγκαίρως στην πλατεία και οι διασώστες πλησίασαν τον ξαπλωμένο άνδρα για να δουν τι συμβαίνει και να δώσουν τις α’ βοήθειες.

Όμως, ο άνδρας σηκώθηκε και ουσιαστικά… την “είπε” στα παιδιά του ΕΚΑΒ ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα και κακώς πήγαν!!! Με τα πολλά, οι διασώστες τα μάζεψαν κι έφυγαν…

Όπως λένε χαρακτηριστικά οι ιδιοκτήτες ταξί που έχουν τη μεγάλη πιάτσα εκεί, καθημερινά στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων όλο και κάτι… παράξενο θα συμβεί!


Πηγή: parakritika.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews