ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/19

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ)Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019
EKABNewsΑθήνα 7/12/2019
Αρ. πρωτ.: 222


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η προγραμματισμένη για την Κυριακή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά, λόγω καιρικών συνθηκών (αναμένονται βροχές), θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 10:30 στο αμφιθέατρο της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ.
Ζητούμε την κατανόησή σας για την αλλαγή της ημερομηνίας. Κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο κίνησης θα γίνει προσπάθεια να εξυπηρετηθούν οι συνάδελφοι προκειμένου να παρευρεθούν με τα παιδιά τους.
Στην εκδήλωση θα υποδεχτούμε τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Δώρα θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση καθώς και στους συναδέλφους που εργάζονται την συγκεκριμένη ημέρα (Ν-Π-Α), μέχρι στις 31-12-2019.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος        Κιτσόπουλος Αλέξιος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews