ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/19

Εκπαίδευση 28 πολιτών στις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ ΤρίποληςΠέμπτη, 19  Δεκεμβρίου 2019
EKABNews

Facebook Vasiliki Dimitropoulou

Χθες εκπαιδεύτηκαν 28 πολίτες της Τρίπολης στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τη χρήση ΑΕΑ, από τους εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ Τρίπολης. Οι εκπαιδευόμενοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες, στο περίπτερο του ΕΚΑΒ στην "Πελοπόννησος EXPO "ένα μήνα πριν.
Η εκπαιδευτική δράση συνέπεσε με την πανελλήνια εβδομάδα ενημέρωσης και πρόληψης του ΕΚΑΒ και οι εκπαιδευόμενοι αποτέλεσαν ένα δυνατό κοινό, έχοντας άψογη συνεργασία με τους εκπαιδευτές.
Το γραφείο εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Τρίπολης, θα ανταποκριθεί και στα υπόλοιπα αιτήματα πολιτών των πολιτών να εκπαιδευτούν δωρεάν.
Καλές και αναίμακτες γιορτές.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews