ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/12/19

Εκπαιδευτική δράση του ΕΚΑΒ στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου - «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!»Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
EKABNews


Μαθήματα πρώτων βοηθειών σε μικρούς μαθητές
cretalive.gr 

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου βρέθηκε το ΕΚΑΒ


Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης Κοινού, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου το Ε.Κ.Α.Β.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ τάξης συμμετείχαν, με μεγάλο ενδιαφέρον, στην επιμόρφωση που πραγματοποιήθηκε από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ.


Μαθήματα πρώτων βοηθειών σε μικρούς μαθητές
Τα παιδιά ενημερώθηκαν σχετικά με την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών και γνώρισαν την ορθή παροχή Πρώτων Βοηθειών παρακολουθώντας τις τεχνικές που εφαρμόζονται από το εξειδικευμένο προσωπικό.

Μαθήματα πρώτων βοηθειών σε μικρούς μαθητές
Θερμές ευχαριστίες από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου στον γιατρό του ΕΚΑΒ, Νίκο Γιαννακουδάκη καθώς και τους εκπαιδευτές – διασώστες, Κωνσταντίνα Ανωγειανάκη και Γιώργο Μαγκουφάκη, για την τόσο σημαντική ενημέρωση και εμπειρία που πρόσφεραν στους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε’ τάξης του 7ουΔημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.Δημοσιεύτηκε 13/12/2019

Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews